Spring til indhold

Kontakt mellem Mennesker har modtaget kr. 39.000 fra foreningen Velliv

KONTAKT MELLEM MENNESKER HAR MODTAGET KR. 39.000 FRA FORENINGEN VELLIVKontakt mellem Mennesker har vi fået midler fra Foreningen Velliv til et kursus for tovholdere og selvhjælpsgrupper der drejer som om Covid19.

Vi vil starte 3-5 nye selvhjælpsgrupper hen over efteråret 2020. De får det fælles omdrejningspunkt “Pårørende under Covid19”. Lis Thejls, der er koordinator for “Selvhjælp- og netværksgrupper” i Kontakt mellem Mennesker, fortæller, at grupperne er et tilbud til alle de pårørende, der har været, og er, på “overarbejde” under Corona-krisen. Måske har dit barn reageret stærkt på situationen, og du er usikker på, hvordan du tackler det, så I kommer igennem uden mén. Eller en af dine nærmeste er gået ned med stress, hvor du har stået på sidelinien og følt dig magtesløs.
Du er også velkommen, hvis du har lært noget nyt om dig selv- og det er vi nok rigtig mange der har, siger Lis Thejls. Vi skal så finde ud af, hvordan vi holder fast i det gode. Vi skal reflektere over hvad der kan støtte os, så vi holder fast.

I grupperne hjælper vi hinanden med at forstå hvad der egentlig skete, vi taler om forløbet og kigger også fremad, for at blive klogere på, hvad vi har lært. Hvad vi kan bruge fremadrettet og have med os? Står vi stadig midt i krisen? Måske lærte du en ny måde at håndtere stress eller angst? Henvendelser er velkomne, både nu, frem til sommerferien og efter. Der er tavshedspligt og tryghed i grupperne. Vi sætter grupper i gang løbende, og efterlyser både deltagere og tovholdere. Måske har du en helt anden vinkel og en idé til noget, der skal bearbejdes. Ring til Lis Thejls på 4274 5710 eller send en mail på selvhjaelp@kontaktmellemmennesker.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere