Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE

Mand og mand imellem

 inviterer til et foredrag om livet set fra pilotens sæde

Tirsdag d. 17. april kl. 17 vil John Sørensen, som er uddannet pilot, komme og fortælle om livet set fra pilotens sæde. John har fløjet svæveflyver, er uddannet i USA, har fløjet i kampflyene F104 Starfighter og F16 Fighting Faccon, derefter som rutepilot i SAS og nu som frivillig pilot i Flyvehjemmeværnet.

Foredraget finder sted i frivillighuset på Havnegade 3, og alle mænd er velkomne. Arrangementet er ganske gratis, men da der vil blive serveret lidt godt til maven efter foredraget, er tilmelding nødvendigt. Der er begrænset antal pladser og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princip. Tilmelding til arrangementet kan ske på info@fcss.dk eller på telefon 62201130.

For mere information kontakt:
Michael Sibbesen tlf. 50707046, eller John-Erik Byrskov tlf. 29254903

livet set fra pilotens sæde

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere