Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE Gå Dig Glad i Ringe

Frivilligcentret i Faaborg-Midtfyn vil, i samarbejde med ”Et godt ældreliv”, nu sætte Gå Dig Glad i gang, og derfor hører vi gerne fra interesserede turledere og fra borgere, der ønsker at deltage.

En Gå Dig Glad-tur er en gåtur, der er kendetegnet ved

  • At man ikke behøver at tilmelde sig, men blot kan dukke op,
  • At der ikke skal meldes afbud,
  • At det er gratis,
  • Altid at starte på samme tid og sted, uge efter uge, centralt i byen
Det kan være almindelige gåture, med varierende temaer og distancer, intervalgang, stilleture v. søen, rollatortur. Der er rig lejlighed til at trække på erfaringerne fra Svendborg, hvor der er 4 faste ture hver uge. Projektleder Lis Thejls kommer gerne til Ringe efter behov. Det vigtigste er, at turene tilpasses de borgere der ønsker at deltage.

Den 1. tur bliver d. 8. maj 2018 kl. 10.

Mødestedet er foran Frivilligcentret på Østre Ringvej 39, 5750 Ringe, og vi går ca. 1½ time. Turen er en almindelig motionstur i nogenlunde rask gang. Efterfølgende er der mulighed for en kop kaffe.

Herefter mødes vi hver tirsdag på samme tid og sted. Hvis du ønsker en tur i meget roligt tempo, fordi du måske har dårlig ryg eller andet, kan du kontakte Lis, der vil prøve at matche ønskerne. Ligeledes hvis du er rollatorbruger og gerne vil finde andre at gå tur med. Du er sikkert ikke alene.

Hvis konceptet har fanget din interesse, enten som turleder eller med ønske om at en bestemt tur bliver sat i værk, kontakt Lis Thejls på 2461 9910 eller ring til Frivilligcentret på 6262 2201.

Siden foråret 2015 har Frivilligcenter Sydfyn (Svendborg) arrangeret ugentlige gåture for interesserede borgere, der har lyst til og behov for at skabe sig nogle nye sunde vaner, men ikke finder andre motionstilbud så attraktive. Der er i Svendborg 4 ugentlige ture af forskellig længde og tempo, der er 3 ture på Stevns, 3 i Nyborg og en enkelt på Als (Nordborg). Næsten alle ture varetages af frivillige turledere, og frivilligcentrene lægger hus til en kop kaffe, så det sociale liv kan blomstre.

TrygFonden har doneret penge til Frivilligcenter Sydfyn, så projektet og idéerne kan udbredes til hele Danmark.

Lis Thejls/projektleder
2461 9910

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere