Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE Gå Dig Glad i Nordborg!

Gå dig glad NordborgSiden foråret 2015 har Frivilligcenter Sydfyn (Svendborg) arrangeret ugentlige gåture for interesserede borgere, der har lyst til og behov for at skabe sig nogle nye sunde vaner, men ikke finder de traditionelle motionstilbud så attraktive.

Deltagerne går på forskellige hold efter ønsker til distance og tempo. Fra rollator-ture på 3-400 m til 10 km på 2 timer.

TrygFonden har doneret penge til Frivilligcenter Sydfyn, så projektet og idéerne kan udbredes til hele region Syddanmark.
I Nordborg har Birthe Flytkjær nu taget initiativ til at sætte Gå Dig Glad i gang, og derfor hører hun gerne fra interesserede turledere og fra borgere, der har ønsker om at deltage.

Gå Dig Glad bliver et alternativ til Als´es mange etablerede foreninger, der tilbyder gåture, men der mangler måske Gå Dig Glad-ture, som er kendetegnet ved

  • At man ikke behøver at tilmelde sig, men blot kan dukke op,
  • At der ikke skal meldes afbud,
  • At det er gratis,
  • Altid at starte på samme tid og sted, uge efter uge, centralt i byen

I første omgang bliver det en ugentlig tur, hver onsdag kl. 13 og herefter alle onsdage undtagen skoleferierne. Mødestedet bliver pladsen foran Netto, v. skulpturen. Du kan kontakte Birthe på 7445 4660, hvis du har spørgsmål, ellers møder du bare op.
Den 1. tur er sat til at løbe af stablen onsdag d. 4. april, og bliver på omkring 1½ time.

Lis Thejls/projektleder
2461 9910

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere