Spring til indhold

March mod Ensomhed ’23 - Invitation til fællesspisning med foredrag og ”gå med”

March mod Ensomhed ’23 kommer til Svendborg lørdag den 26. august og fortsætter marchen søndag den 27. august fra Rådhuset i Svendborg kl. 8.00.

Her går Patrick Cakirli, ophavsmanden bag marchen, fra Rådhuset i Svendborg mod Nyborg sammen med borgmester Bo Hansen, som byder velkommen. Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg og Svendborg Frivilligråd går også med og opfordrer alle foreninger til at benytte marchen til at ”vise flaget” for den gode sag og få en god oplevelse sammen.

Fællesspisning og foredrag med Patrick Cakirli lørdag den 26. august kl. 18

Svendborg Kommune inviterer det frivillige sociale område til fællesspisning og foredrag med Patrick Cakirli, hvor han giver sin personlige fortælling om baggrunden for marchen og hvorfor bekæmpelse af ensomhed er en vigtig sag for ham. Det er lørdag den 26. august kl. 18-21 i Det Røde Hus på Christiansvej 45A, 5700 Svendborg.

Det er gratis, der er begrænset antal og kræver tilmelding senest søndag den 20. august her.

Gå med March mod Ensomhed ’23 søndag den 27. august kl. 8

Patrick Cakirli inviterer alle til at gå med marchen, der starter foran Rådhuset, Ramsherred 5 i Svendborg. Han opfordrer jer foreninger til at benytte sig af muligheden for at synliggøre sig med bannere, logo’er på tøjet eller hvad man nu har til rådighed og lyst til. Deltagelse er gratis og man bestemmer selv, hvor langt man vil gå med.
Se: Ruteplan Svendborg – Nyborg

I må meget gerne dele invitationen med frivillige og brugere i jeres forening/gruppe, så den når ud til så mange som muligt.
Jeg kan selvfølgelig kontaktes ved spørgsmål.

Om March mod Ensomhed:

Fra den 7. august til og med den 13. oktober vil Patrick udføre sin 6. March mod Ensomhed, 2.000 kilometer gennem Danmark i den gode sags tjeneste. Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab – ellers skal han stå stille. På den måde bliver marchen symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed. Marchen sætter nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling, som i år støtter Livslinien, der forebygger selvmord og selvmordsforsøg gennem telefon-, chat- og mailrådgivning.

”Jeg har haft en hård og turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i en plejefamilie. Jeg har i mange år kæmpet med ensomhedsfølelsen, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste: Det estimeres at 600.000 mennesker i Danmark hvert år føler sig svært ensomme, og det synes jeg ikke er okay. Derfor inviterer jeg Danmark med ud på en uforpligtende gåtur, hvor vi sammen kan skabe opmærksomhed på problemet.”
– Patrick Cakirli

March mod Ensomhed ’23 udføres i samarbejde med 60 kommuner, Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark, Tæl Skridt, Livslinien og Middelfart Sparekasse.

Læs mere om March mod Ensomhed: March mod Ensomhed – Startside | Facebook
Tilmelding kan foretages på March mod Ensomheds Facebook-side: Link
Se: Ruteplan Danmark
Patrick Cakirli kan træffes på mobil: 93 30 01 80

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere