Spring til indhold

Genbrugskontakten i Vestergade 92. Søger frivillige til butikken.

Vil du være frivillig i butikken?

Vil du være frivillig i butikken?

Genbrugskontakten er ofte en vigtig ressource for mennesker med begrænsede økonomiske midler. Ved at være frivillig i butikken kan du hjælpe med at skabe overkommelige priser på kvalitetsvarer og give folk mulighed for at handle og spare penge samtidig.

Som frivillig i Genbrugskontakten er du med til at fremme genbrug og reducere affaldsmængden. Ved at hjælpe med at sortere, organisere og sælge genbrugte varer bidrager du til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Du lærer nye mennesker at kende som frivillig. Der er faste vagter på 3-4 timer, og du har mulighed for at bruge din kreativitet, sammen med dine nye kollegaer.

Som frivillig hjælper du med at tjene penge til frivilligt, socialt arbejde og samtidig giver du folk mulighed for at handle og spare penge samtidig.

Du får også chancen for at lære nye færdigheder og forbedre dine eksisterende. Du kan få erfaring med kundeservice, butikdrift og endda bidrage med din kreative sans til at lave spændende udstillinger og dekorationer.

Kontakt

Lis
 på 4274 5710 for at høre mere
eller kom ind i butikken, gerne onsdag formiddag
(eller kom en anden dag, søndag -mandag er lukket)
Åbningstider

Åbningstider

Genbrugskontakten, Vestergade 92
Tirsdag-fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 10-13
Tlf: 6280 0151

Foreningen Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg er en 30 år gammel lokal forening i Svendborg, vi er partipolitisk neutrale og uafhængige af religiøse interesser.
Vi arbejder for at styrke det frivillige arbejde og det sociale og kulturelle samvær i Svendborg kommune.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere