Spring til indhold

Genbrugskontakten jubler

– vi er klar til at genåbne.

PRESSEMEDDELELSE - Genbrugskontakten jubler – vi er klar til at genåbne.
Genbrugskontakten i Vestergade genåbnede 2. marts. Her ses Inge Bøgner og Lisbeth Bisgaard. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Tirsdag d. 2. marts bliver første åbningsdag i Kontakt mellem Menneskers genbrugsbutik, Genbrugskontakten, som nu kan åbne op efter lang tids nedlukning. Genåbningen sker med stor fokus på sikkerheden og trygheden for såvel genbrugsbutikkens mange frivillige og kunder.

Et vigtigt fællesskab for de mange frivillige

Butikkens mange frivillige glæder sig til at kunne komme rigtigt i gang igen. For, selvom der under hele nedlukningen stadig har været arbejdet bag den lukkede dør, så har intet naturligvis været som det plejer.

”Vi er utroligt glade for at kunne åbne op igen, både fordi det betyder rigtigt meget for de frivilliges trivsel at kunne komme i butikken og at være en del af fællesskabet her” Udtaler Inge Bøgner, Genbrugskontaktens frivillige daglig leder. ”Og så glæder vi os helt utroligt til at se alle vores fantastiske kunder igen, for det er dem der er med til at give det liv og gode stunder i butikken, og det savner vi så meget.”

Vi skal stadig passe på hinanden

”Vi har naturligvis stor respekt for at overholde de retningslinjer der skal følges. Vi tager det meget alvorligt, og gør alt for at sikre sprit, afstand, afskærmning samt at der er et maksimum for hvor mange der må være i butikken ad gangen.” fortsætter Inge. ”For det er utroligt vigtigt for os, at vi ikke er med til at sprede smitten, og det håber vi at også vores kunder vil vise forståelse for.”

Og Inge tilføjer ”Det kommer vi til at hjælpe hinanden med, og det kan sagtens gøres venligt ved at vi minder hinanden om det med et smil og et glimt i øjet”

GenbrugsTake-away

Genbrugskontakten har under hele nedlukningen tilbudt sine kunder Genbrugs-Take-Away, hvor man har kunnet ringe og bestille en vare, og afhente den ved porten. Og med det har butikken lige akkurat kunnet holde skindet på næsen.

”Men overskud, det har vi bestemt ikke haft” fortæller Inge ”Vi glæder os derfor os til, at vi igen kan have omsætning nok til at kunne støtte de mange sociale aktiviteter der normalt foregår i vores forening Kontakt mellem Mennesker.”

Fakta om Genbrugskontakten

Genbrugskontakten er en del af foreningen Kontakt mellem Mennesker, der driver projekter som; Café hos Narges for kvinder, Selvhjælp og netværksgrupper, Frivilligcenter Svendborg, Jul i Skallen m.fl..

Al overskud fra Genbrugskontakten går til at støtte foreningens aktiviteter.

Butikken drives i det daglige af en frivillig leder og en stor gruppe frivillige der alle tager aktivt del i butikkens mange opgaver.

Genbrugskontakten sælger tøj, møbler, bøger og meget andet, og holder til i Vestergade 93.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere