Spring til indhold

Gå dig Glad kommer til Præstø

Tirsdag d. 19. marts, starter Gå Dig Glad ugentlige gåture i Præstø.

Gå dig Glad Præstø
Vi går i ca. 2 timer kl. 11-13 hver tirsdag.
Mødested: foran Præstø Multicenter, Rosagervej 37, 4720 Præstø.

Præstø bliver hermed den 12. by, hvor der afholdes faste, ugentlige ture. Alle steder er det frivillige turledere der sørger for afvikling af gåturen.

Der gås forskellige ruter, afpasset de deltagere, der dukker op. Ligesom turene i de andre ”Gå dig Glad-byer”, vil der være en turleder hver gang, det er altid gratis at deltage, og det er ikke nødvendigt at melde sig til.

Gitte Barlev vil stå for turene i Præstø, men hun vil rigtig gerne have kollegaer, så mød op, hvis du kender en god tur eller 2 i Præstø. Du kan finde gruppen på Facebook, ”Gå dig Glad i Præstø”. Initiativet bliver en del af Gå dig Glad, der startede i Svendborg i 2015, og som nu breder sig udover hele Danmark.

Hvis du kunne tænke dig at være turleder, så kontakt endelig Lis Thejls (projektleder) på 2461 9910 eller Gitte Barlev på 6166 2313. Det kunne være dejligt med flere dage og tidspunkter med skønne gåture og fællesskab 🍀. Og det gælder også hvis du bor et andet sted i kommunen, og gerne vil have gåtur i DIN BY!

Tag gerne en god ven eller nabo med!

Vel mødt!

Med turene bidrager vi til den gode tone og omgangsform.

Turene bidrager desuden til at udvikle et engagerende fællesskab. Udvikling af erfaringer og identitet i mødet med andre bidrager til socialt velbefindende.

Lis Thejls/ 2461 9910 eller gdg@kontaktmellemmennesker.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere