Spring til indhold

”Jul i Skallen” – en traditionel juleaften for alle der gerne vil fejre dansk jul i hyggeligt selskab.

For mere end tusind år siden fejrede man for første gang Jesu fødsel i Danmark. Siden da har julen været en fast bestanddel af danskernes traditioner med julepynt, juleand og flæskesteg i rigelige mængder. Og det er præcis sådan, at vi også fejrer julen igen i år i Kontakt mellem Mennesker.

En juleaften med alt hvad et julehjerte måtte ønske.

I år åbner Kontakt mellem Mennesker dørene op for 22. ende gang til ”Jul i Skallen”. ”Jul i Skallen” er en traditionel, gammeldags juleaften baseret på den kristne tradition og ikke mindst er den fuld af god dansk hygge med fællessang og -spisning, dans om træet og gave til børnene.

Uden de lokale donationer, og et solidt frivilligt team, ingen ”Jul i Skallen”.

”Jul i Skallen” er igen i år bakket flot op af mange af byens erhvervsdrivende, netværk og organisationer, der enten har doneret pengebeløb eller julevarer til middagen. Og igen i år har eleverne på Thurø skole doneret julegaver til de børn der holder juleaften i Skallen.

De mange flotte donationer gør det muligt for os at holde en rigtig juleaften for 100 mennesker, med en meget beskeden brugerbetaling for deltagerne. Det er slet ikke muligt for os uden al den støtte vi modtager, og vi er fulde af taknemmelighed for al den venlighed vi møder.

”Jul i Skallen” kan slet ikke realiseres uden et stor team af hårdtarbejdende frivillige. ”Jul i Skallen” har et team på 20 frivillige der, fra efterårsferien og frem til d. 25.12., arbejder for at det lykkes at lave en god jul for vores gæster. Det er de frivillige der indkøber, henter og bringer, det er de frivillige der er værter og værtinder ved bordene, det er frivillige der laver maden og det er de frivillige der rydder op efter juleaften. Uden jer, ville der ingen ”Jul i Skallen” være!

Alle er velkomne – det kræver dog billet for at være med.

Billetsalget startes mandag den 3. december, og traditionen tro kan billet købes ved personligt fremmøde hos ”Kontakt mellem Mennesker”, Havnegade 3. En billet koster 30,- pr. person og betales kontant ved afhentning. Billet kan kun købes ved personligt fremmøde i Havnegade 3. Børn under 4 år er gratis, alle børn skal være i følgeskab med forældre.

Alle er velkomne! Da der er begrænset med pladser, og billetterne sælges efter princippet først til mølle, er det en god ide ikke at vente for længe med at købe billet.

En billet inkluderer; flot juletræ og fint pyntede borde, julemiddag med and, medister og flæskesteg og alt hvad der nu hører sig til, ris ala mande med mandelgave, drikkevarer – dvs. sodavand til børnene og et glas vin til de voksne, godtepose og en julegave til børnene og et flot kaffebord med søde sager og hjemmebag til at runde aftenen af.

Har du lyst til at være frivillig til ”Jul i Skallen”?

Kontakt mellem Mennesker afholder informationsmøde for alle frivillige julehjælpere tirsdag d. 11. december kl. 17-19. Mødet foregår i Frivillighuset, Havnegade 3. Ønsker du at deltage skal vi have din tilmelding senest torsdag d. 6. december. Der er plads til 20 frivillige. Du kan tilmelde dig ved at ringe på 62 20 11 30, eller ved at sende en mail til info@kontaktmellemmennesker.dk.

Ønsker du og din organisation også at støtte Jul i Skallen?

Mange bække små, gør en dejlig jul for 100 mennesker – og alle donationer gør en væsentlig forskel. Har I spørgsmål, eller ønsker yderligere information, kontakt da Frivilligcenter Sydfyn, Kontakt mellem Mennesker på 62 20 11 30. Donationer kan indbetales til konto “Juleaften i Borgerforeningen”, registreringsnummer 0815 kontonummer 8155779897.

”Jul i Skallen”

- For yderligere information kontakt Gry Marcussen, gry@kontaktmellemmennesker.dk

Bilag: Foto af Skallen

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere