Spring til indhold

Nyt i Narges Café

Onsdag aften d. 3. oktober afholdte Narges Cafe i Svendborg som noget nyt – og med stor succes – informationsaften for 35 kvinder med forskellige kulturelle baggrunde, bl.a. iransk, syrisk, dansk og vietnamesisk.
På aftenen blev der holdt oplæg om vigtigheden af at få en uddannelse når man bor i Danmark. Der var livlig snak på mange sprog om IGU (indvandrer grunduddannelse) og VEU (voksen og efteruddannelse), hvor kvinderne tolkede for hinanden og hjalp hinanden til større forståelse.
På næste Informationsaften onsdag d. 7 nov. kl 18-20 vil en bibliotekar fortælle om bibliotekets mange muligheder. De øvrige onsdage (Dog lukket i uge 42) i måneden er Narges Cafe åben kl 14-16, hvor kvinder i alle aldre og nationaliteter er meget velkomne i Havnegade 3, 5700 Svendborg. Narges og hendes team af frivillige glæder sig til at hilse på nye og gamle deltagere. For yderligere information: Kontakt Narges på 62201130, eller på mail narges@kontaktmellemmennesker.dk.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere