Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE Mænd, stress og mindfulness hos Mand og mand imellem i Frivillighuset

Mænd, stress og mindfulness hos Mand og mand imellem i Frivillighuset.Stress kan komme til udtryk og håndteres på mange forskellige måder, og når mænd rammes af stress kommer det oftest til udtryk på en markant anderledes måde end hos kvinder. Faktisk er det, ifølge videnskaben, sådan, at mænd der rammes af stress har en højere risiko for, helt bogstaveligt, at dø af stress, end kvinder har. Derfor har Mand og mand imellem tirsdag d. 20. marts inviteret stressvejleder og mindfulness-instruktør Alex Haurand til at komme og fortælle om Mænd, stress og mindfulness. Alex Haurand er garvet oplægsholder, mindfulness instruktør og manden bag LO’s stressvejlederuddannelse. Alex har mere end 25 års erfaring i personlig vejledning med udgangspunkt i oplevelses- og erkendelsesbaseret læring. Denne aften er der mulighed for, ganske gratis, at gå hjem med en række brugbare redskaber til håndtering eller forebyggelse af stress hos mænd.

Foredraget finder sted i frivillighuset på Havnegade 3, og alle mænd er velkomne. Arrangementet er ganske gratis, men da der vil blive serveret lidt godt til maven efter foredraget, er tilmelding nødvendigt. Der er begrænset antal pladser og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princip.Tilmelding til arrangementet kan ske på info@kontaktmellemmennesker.dk eller på tlf.62201130.

Mand og mand imellem er en mande-cafe, hvor mænd kan mødes om det, de synes er spændende og sjovt. Her udspringer aktiviteterne af de fremmødtes egne interesser og lyster og alle mænd er således velkomne til at komme og deltage i de planlagte aktiviteter, eller selv komme med ideer og oplæg til nye spændende projekter. Man(d) er også velkommen til bare at komme og hænge ud og møde nye mennesker – der er altid kaffe og the på kanden. Mand og mand imellem har åbent alle tirsdage kl. 16-19 (dog lukket sidste tirsdag i måneden). Projektet er et samarbejde mellem Medborger Caféen og Kontakt Mellem Mennesker – Frivilligcenter Sydfyn, og er støttet af blandt andet Kulturministeriet.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere