Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE Mand og mand imellem inviterer til spændende foredrag med Tyge Mortensen i Frivillighuset.

Kom til spændende foredrag med Tyge MortensenKom og bliv inspireret – og måske overrasket når Tyge Mortensen holder foredrag i frivillighuset på Havnegade.

D. 23. januar kl. 16.30 byder Mand og mand imellem velkommen til et gratis foredrag med fremtidsforsker Tyge Mortensen fra Rudme. Tyge Mortensen, som har ry for at være en levende og inspirerende foredragsholder, vil denne eftermiddag fortælle om det at være en Modig Mønsterbryder. Tyge Mortensen er selv mønsterbryder og et af hans slogans er, i følge hans hjemmeside,: ”Den nemmeste måde at forudsige fremtiden, er ved at skabe den selv”. Et slogan der går fint i tråd med hans innovative væsen. Ud over at være mønsterbryder og fremtidsforsker definerer Tyge Mortensen sig blandt andet som innovationsrådgiver, livslangt højskolemenneske, stolt landsbyboer, udpræget familiemenneske og galleriejer, og på den måde er det er en mand med mange facetter, der denne aften vil inspirere og motivere de fremmødte.

Foredraget finder sted i Frivillighuset på Havnegade 3 i Svendborg. Arrangementet er gratis, men af hensyn til forplejning er tilmelding dog nødvendigt og sker efter først-til-mølle-princippet.

Mand og mand imellem er en mande-cafe hvor mænd kan mødes om det, de synes er spændende og sjovt. Her udspringer aktiviteterne af de fremmødtes egne interesser og lyster og alle mænd er således velkomne til at komme og deltage i de planlagte aktiviteter, eller selv komme med ideer og oplæg til nye spændende projekter. Man(d) er også velkommen til bare at komme og hænge ud og møde nye mennesker – der er altid kaffe og the på kanden. Mand og mand imellem har åbent alle tirsdage kl. 16-19 (dog lukket sidste tirsdag i måneden) og er et samarbejde mellem Medborger Caféen og Kontakt Mellem Mennesker- Frivilligcenter Sydfyn. Sponsoreret af Kulturministeriet. Tilmelding til arrangementerne kan ske på info@kontaktmellemmennesker.dk eller på tlf.62201130, og er efter først til mølle.

Kom og bliv inspireret – og måske overrasket når Tyge Mortensen holder foredrag i frivillighuset på Havnegade.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere