Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE Gå Dig Glad i Tønder og Toftlund

Gå dig Glad Tønder
Frivilligcenter Tønder vil, i samarbejde med foreninger og frivillige kræfter i Tønder og i Toftlund-Agerskov, nu sætte Gå Dig Glad i gang. Initiativet bliver en del af Gå dig Glad, der startede i Svendborg i 2015, og som nu breder sig udover hele Danmark. Vi hører vi gerne fra interesserede turledere, foreninger og fra borgere, der ønsker at deltage.
  • At man ikke behøver at tilmelde sig, men blot kan dukke op,
  • At der ikke skal meldes afbud,
  • At det er gratis,
  • Altid at starte på samme tid og sted, uge efter uge, centralt i byen
Det kan være almindelige gåture, med varierende temaer og distancer, intervalgang, stilleture, rollatortur. Der er rig lejlighed til at trække på erfaringerne fra Svendborg, hvor der er 4 faste ture hver uge. Projektleder Lis Thejls kommer til Tønder efter behov. Det vigtigste er, at turene tilpasses de borgere der ønsker at deltage.

Vi starter tirsdag d. 7. august 2018 kl. 16 og torsdag d. 9. august kl. 10 i Tønder.

Mødestedet er i gården foran Medborgerhuset på Østergade 63, 6270 Tønder. Om tirsdagen er gåtur i rask gang på ca. 1½ time og torsdag er der 2 ture samtidig. En for rollatorbrugere og Jer, der går langsomt og har brug for pauser, max. 1 time. Den anden tur er ligesom tirsdagsturen, i rask gang, ca. 1½ time. Bagefter drikker vi en kop kaffe sammen i Frivilligcentret.

Herefter mødes vi hver tirsdag og torsdag på samme tid og sted.

Hvis konceptet har fanget din eller din forenings interesse, enten som turleder eller med ønske om at en bestemt tur bliver sat i værk, kontakt Lis Thejls på 2461 9910 eller ring til Frivilligcentret på 6024 7300.

Siden foråret 2015 har Frivilligcenter Sydfyn (Svendborg) arrangeret ugentlige gåture for interesserede borgere, der har lyst til og behov for at skabe sig nogle nye sunde vaner, men ikke finder andre motionstilbud så attraktive. Der er i Svendborg 4 ugentlige ture af forskellig længde og tempo, der er ture på Stevns, i Ringe, i Nyborg og på Als (Nordborg). Alle ture varetages af frivillige turledere, og frivilligcentrene lægger hus til en kop kaffe, så det sociale liv kan blomstre.

TrygFonden har doneret penge til Frivilligcenter Sydfyn, så projektet, kaffen og idéerne kan udbredes til hele Danmark.

Lis Thejls/projektleder
2461 9910

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere