Spring til indhold

11 nationaliteter under samme tag

11 nationaliteter under samme tag
Frivillige med tilknytning til Frivilligcenter Sydfyn/Kontakt mellem Mennesker sammen med de 50 gæster fra Kvindehuset i Århus, som var på besøg i Svendborg.

Snakken gik lystigt, på mange sprog, da Cafeen hos Narges, der har til huse i Frivilligcenter Sydfyn/Kontakt Mellem Mennesker i Havnegade i Svendborg, forleden havde besøg af ca. 50 kvinder fra Kvindehuset i Århus. Ikke færre end 11 nationaliteter var repræsenteret ved mødet, som var en genvisit.

For et års tid siden besøgte en gruppe kvinder fra Frivilligcenter Sydfyn/Kontakt Mellem Mennesker nemlig kvinderne i Århus, og resultatet af dette besøg var, at der blev skabt kontakt og netværk mellem kvinder med samme etnisk baggrund, men med bopæl forskellige steder i landet.

– Det var en succes, og derfor inviterede vi Kvindehuset til Svendborg, fortæller Narges Samimi, og nu vil hun, og repræsentanter fra Kvindehuset i Århus arbejde på at arrangere en weekend-lejr for de to grupper kvinder fra henholdsvis Fyn og Jylland, så netværk og venskab yderligere kan styrkes.

De frivillige og brugere af cafeen havde lavet mad til besøget fra Århus, og det var et alsidigt udbud af retter fra otte forskellige lande, der blev serveret og nydt mens snakken gik.

– Uden den frivillige indsats er det ikke muligt at lave sådan et arrangement, så jeg er dybt taknemlig over den opbakning fra frivillige, som vi altid møder, fortæller Narges Samimi.

Inden gæsterne fra Århus kørte hjem, var der tid til besøg og rundvisning på Forsorgsmuseet i Svendborg.

11 nationaliteter under samme tag
Blev serveret mad fra otte forskellige lande, som frivillige havde lavet
til gæsterne.
Ugeavisen Svendborg, 03.07.18 11 nationaliteter under samme tag

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere