Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE

Flygtninge samarbejde

Kontakt mellem Mennesker er tovholder på flygtninge samarbejdet med kommunen, Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors og Red Barnet. Projektet går ud på, at finde kontaktfamilier til FN flygtninge der flytter til Svendborg. Det er en gruppe frivillige i gang nu. Kommunen kan nu trække sig ud. Dansk Flygtningehjælp klæder de frivillige på med et kursus og deres mangeårige erfaring.

Flere nyankomne flygtninge er unge mænd, der ikke er vant til at leve alene og tage ansvar for hele tilværelsen, og her kan flygtninge der har boet i Svendborg i længere tid måske blive en stærk ressource, bl.a. som frivillige tolke. Vi er glade for at være en del af dette samarbejde, der er udfordrende på den bedste måde.

Projektet har altid brug for nye frivillige, både enlige, par og hele familier. Det bliver noget af det allermest tilfredsstillende du kommer til at prøve. Horisonten udvides – ikke mindst i køkkenet – og venskab opstår.

Ring og høre nærmere, Tlf: 60 20 11 30

Flygtninge samarbejde

Dansk Flygtninge Hjælp www.flygtning.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere