Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE Fuldt hus til - Borgernes dag

af:Carsten Harbøll

Successen var til at få øje på, da Svendborg Kommune havde arrangeret en borgerdag under titlen “Klæd dig på til fremtiden.” i Svendborg Idrætscenter. Der var hele 31 forskellige stande, der dækkede en bred vifte at interesseområder. Der var rigtig mange 60 plussere, der besøgte de mange stande . Gæster i massevis cirkulerede rundt.

Der var alt fra Hjælpende Hænder, Vågetjenesten, Kirkens Korshær, Tilbud til borgere med demens over Kostpolitik, Seniorakademiet og til Kontakt Mellem Mennesker. Hele idræthallen summede af gæster, der besøgte standene og fik gode råd og en god snak.
Det væltede også ind med publikum, da TV-doktoren – Peter Qvortrup Geisling gik I gang med sit foredrag “Giv livet et servicetjek”. Der var fuldt hus. Flere hundrede var mødt op. Mange måtte simpelthen stå op. Og de fik et særdeles humoristisk foredrag, hvor han gav eksempler på, hvad der er vigtigt for at få et godt liv.
Han pegede på, at det allervigtigste er mental sundhed og opfordrede de mange deltagere til at “fyre den af” og få rigtig meget positivt ud af den tredje alder.
Interessen for at besøge messen var stor og betød, at borgerdagen blev en bombesikker success.

TV-lægen Peter Qvortrup Geisling havde forsamlingen i sin hule hånd.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere