Spring til indhold
LGTB+ unge mellem 14 og 20 år

Nu starter Selvhjælp Svendborg et nyt netværk for LGBT+ unge mellem 14 og 20 år. Vi mødes første gang i Frivillighuset på Kvægtorvet d. 12/6 kl 16:00 - og du er meget velkommen til at være med. Vi vil både fokusere på at hygge os, men også på at dele vores succeser og udfordringer.

Gruppen styres af en LGBT+ voksen, men du kan selv være med til at bestemme, hvad vi laver sammen. Vores mål er bare at skabe et trygt rum for unge, hvor der kan skabes nye forbindelser, lære om LGBT+ kultur – og af hinandens historier.

Ta’ en pause og kom forbi Frivillighuset, Frederiksgade 8, d. 12/6 kl 16 – eller ring til Anja og hør mere på 42 40 52 95. Vi lover snacks og god stemning. Hvis du kender en ung, som måske gerne vil høre om os, så fortæl endelig videre!

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere