Spring til indhold

Fonden for Fynske Bank

stiller skarpt på Kvægtorvet

Fynske Bank-fonden har doneret 20.000 kr. til indkøb af en storskærm på hjul, og under forårets mange generalforsamlinger har den allerede vist sin store værdi for det frivillige sociale liv i Svendborg.

“Vi ønsker for Svendborg, at flere frivillige har lyst til at hjælpe andre, og at flere i sårbare og udsatte livssituationer får mulighed for at komme med i et frivilligt socialt fællesskab. Derfor er vi taknemmelige over, at Fynske Bank-fonden støtter os med 20.000 kr”, siger Lisbet Praëm, daglig leder i Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg.

På Kvægtorvet har den knivskarpe skærm fået navnet “Fynske Bank – Skærmen”, og den vil hjælpe Svendborgs mere end 100 frivillige, sociale foreninger med at stille skarpt på udfordringerne de næste mange år.

Svendborg kommune har pr. den 1. februar 2024 udlejet Frivillighuset Kvægtorvet, der ligger på Frederiksgade 8 i Svendborg til Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg. Huset er på mere end 1000 kvm og der er 13 mødelokaler, som frivillige sociale foreninger, grupper og netværk gratis kan låne. Samtidig har fire frivillige, sociale foreninger lejet sig fast ind i huset.

Den officielle åbning af huset sker den 5. september 2024 kl. 16. Alle er velkomne.

På hjemmesiden fcss.dk kan man følge med i, hvad der foregår i huset, og man kan tilmelde sig et nyhedsbrev, så man får direkte besked om, de aktiviteter, der er i huset.

Fonden for Fynske Bank stiller skarpt på Kvægtorvet

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere