Spring til indhold

Status på Frivillighuset 2022

Der er sket meget i Frivillighuset i 2022. 

53 foreninger, grupper, og netværk har afholdt 1267 arrangementer fordelt på 4806 timer. 

Vi gjorde huset hovedrent i november. (Tak for hjælpen)
Store dele af huset er blevet malet. (Tak for hjælpen)
Vi har indrettet to nye mødelokaler på 1. sal. (Safarirummet og Møderummet).
Begge de nye rum kan bookes på helt almindelig vis.

Brugen af Frivillighuset fordelt over døgnet

Kl. 12-18 (gul farve)

Frivillighuset i Svendborg kan lide at “sove” længe. Men når klokken har passeret 12.00 – så bliver huset fyldt med god karma og masser af liv.

Kl. 18-24 (grøn farve)

Om aftenen er der også masser af aktiviteter.  Det har vi taget konsekvensen af i Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg. Vi holder aften åbent den første onsdag i måneden frem til kl. 19.00. Så kig ind

Kl. 8-12 (rød farve)

Under 5 % bruger huset i morgen og formiddagstimerne. Så har I brug for et sted at være om formiddagen, så book bare. Der er plads til flere.

Lån af lokaler

Vi udlåner gratis kontorpladser og mødelokaler i Frivillighuset til alle Svendborgs frivillige sociale foreninger, netværk og grupper.

Send en mail til info@kontaktmellemmennesker.dk
for at få oprettet en profil til at bruge bookingsystemet.

Fordelt over året

Det vendte i september

Det er ikke til at huske, men første del af 2022 var stadig præget af nedlukningerne efter Corona. Taler statistikken sandt, så begynder hverdagen at komme tilbage i september måned. Herefter går det fremad – lige til alle jule- og familieaktiviteterne tager over i december.

Fordelt på lokaler

Store lokaler – Tak

Det er især de store rum, der er i brug. Bemærk at Safarirummet og Møderummet er nye rum, så her er statistikken ikke troværdig.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere