Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE

Flotte donationer modtaget til Kontakt mellem Menneskers juleaften ”Jul i Skallen”

I sidste uge fik vi overrakt 2 donationer på hver 5.000,- fra Broderloge nr. 29 Sct. Nicolai og fra Serapionsordenen. En stor tak for jeres flotte bidrag til vores juleaften.

Der er et fællesskab når du har brug for det.

I denne søde juletid har vi alle brug for at opleve at være en del af noget. Men det er ikke alle forundt at have en familie eller et nært netværk at dele julen med.

Kontakt mellem Mennesker holder igen i år og for 23.ende gang, en traditionel dansk juleaften for 20 frivillige og 80 gæster i Skallen.

Vores jul bygger på de kristne traditioner – vi synger julesange, skal en tur rundt om juletræet, der er gaver til børnene og en dejlig julemenu med alt hvad julehjertet måtte begære. Og så er der naturligvis mandelgaver til de heldige.

Ingen jul uden de mange flotte donationer.

At forberede og løfte en juleaften for så mange mennesker, kræver en kæmpe indsats af de mange frivillige – og ikke mindst, så forudsætter det, at der fra det lokale erhvervsliv bakkes op med økonomiske bidrag og sponsorering af varer, gaver m.m.

Og igen i år må vi sande, at de lokale julehjerter er store, og banker varmt for, at alle kan holde en juleaften i fællesskab med andre.

Flotte donationer modtaget til Kontakt mellem Menneskers juleaften ”Jul i Skallen”

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere