Spring til indhold

Frivilligcenter tilbyder en række gratis kurser hen over efteråret.

Kom med på kurset ”Få nye frivillige, som bliver i foreningen. Grundkursus i planlagt rekruttering”.

Savner I nye frivillige? Hverken en magnet, lasso eller smiger vil skaffe jer flere. På dette kursus får deltagerne solid viden om, hvor og hvordan man rekrutterer frivillige, der bliver i foreningen – også når den første honeymoon er ovre. Deltagerne hører, hvorfor al rekruttering bør tage udgangspunkt i de frivilliges egen motivation – drivkraften bag det frivillige engagement. Med fra kurset får deltagerne redskaber til at tilrettelægge en god rekrutteringsproces fra start til slut.

På dette grundkursus præsenteres viden, fif og værktøjer til rekruttering og fastholdelse af frivillige. Kurset giver inspiration til, hvordan man planlægger en rekrutteringsindsats, der gør modtagelsen af nye frivillige til en succes. Det giver også indblik i, hvordan man tilgodeser de frivilliges forskellige motivationsbehov og arbejdet med at fastholde deres engagement.

Underviser er Mette Wang, antropolog og ansat på Center for Frivilligt Socialt Arbejde som konsulent og rådgiver.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Frivilligcenteret på 62 20 11 30 mandag til torsdag mellem kl. 10-16.

Dato og tid: Tirsdag d. 8. oktober 2019 kl. 9-15.

Tilmelding: Tilmeldingsfrist onsdag d. 25. september kl. 9. Der er begrænset antal pladser på kurserne, og tilmeldingen er efter ”først til mølle” princippet. Tilmelding skal ske til mail info@kontaktmellemmennesker.dk. med informationerne: Dit fulde navn, e-mail, telefonnummer og den forening man er tilknyttet.

Forplejning: Frivilligcenteret byder på kaffe, deltagerne bedes selv medbringe en madpakke.

Sted: Frivillighuset, Havnegade 3, 5700 Svendborg

Arrangør: Frivilligcenter Svendborg, tlf. 62 20 11 30

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere