Spring til indhold

Fynske Bank Fonden støtter Kontakt mellem Menneskers traditionsrige juleaften, ”Jul i Skallen”, med 10.000,-.

Tak fordi I vælger at gøre en forskel.

”Jul i Skallen” er ikke mulig uden al den hjælp og økonomisk støtte Kontakt mellem Mennesker modtager fra en række sydfynske virksomheder såvel som privatpersoner.

”Vores gæster juleaften betaler et symbolsk beløb (30 kr. pr. person) for at deltage – det er et vigtigt princip vi fastholder – da der ligger både noget forpligtende og symbolsk i at skulle købe en billet. Men det dækker jo ikke de reelle udgifter” fortæller Susanne Juhl Paaske, daglig leder i Kontakt mellem Mennesker.

”Billetsalget dækker reelt kun en meget lille del af hvad arrangementet koster, og Kontakt mellem Mennesker arbejder derfor fra oktober til december på at søge sponsorater, finde frivillige og lave PR på arrangementet. Men vi oplever heldigvis at vores henvendelse til de lokale organisationer og erhvervsdrivende bliver modtaget med forståelse, stor varme og venlige donationer. Og det er vi umådeligt taknemmelige for. For uden dem, ingen ”Jul i Skallen”.” fortsætter Susanne.

Pengene fra Fynske Bank Fonden vil blive brugt til at handle det ind der nu hører sig til til en god gammeldags jul, og som ikke på anden vis er lykkedes at få sponsoreret.

Der er stadig billetter

I skrivende stund er der stadig billetter at købe til ”Jul i Skallen”. En billet koster 30,- pr. person. Billetter betales kontant og kan kun købes ved personligt fremmøde i Havnegade 3. Børn under 4 år er gratis, alle børn skal være i følgeskab med forældre.
Alle er velkomne! Da der er begrænset med pladser, og billetterne sælges efter princippet først til mølle, er det en god ide ikke at vente for længe med at købe billet.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere