Spring til indhold

FitforKids

Hjælp børn med at genfinde selvværdet gennem motion og fællesskab

Bliv frivillig FitforKids Instruktør! Det bedste job i verden!

Om at være instruktør:

  • Du er instruktør på 2-3 træninge om månedes og meget gerne flere.
  • Hverdagseftermiddag (60 min.) ml. 16.00-18-00 og/eller lørdag formiddag (90 min.) ml. 10.00-12.30 afhængig af hvilken kommune holdet er placeret i.
  • Vi uddanner dig på vores 2-dages Instruktør Camp
  • Vi har en Coach dedikeret till vores instruktører, der hjælper dig med at blive en inspirerende og motiverende FitforKids Instruktør.
  • Du må gerne have viden om kost, ernæring, træning eller børn, men det er ikke et krav. Det afgørende er, at du har hjertet med!

FitForKids:

FitforKids´ sag er at bekæmpe ulighed i sundhed for sociale udsatte børn. FitforKids er en social NGO med vidensabeligt dokumenteret og prisvindende sundhedsprogram, der tilbyder et gratis, effektivt og sjovt træningsfællesskav til børn mellen 7-15 år og ders familier.

Vi har 40 hold i 29 kommuner i Danmark, og planlægger at fordoble antallet af FitforKids hold i løbet af 2023/24. Derfor søger vi allerede nu frivillige instruktører, der har lyst til at gøre en forskel og hjælpe børn og deres familier til bedre sundhed og trivsel.

Kort om os:

FitforKids er en NGO og vores sag er at bekæmpe ulighed i sundhed, især for socialt udsatte børn i alderen 7-15 år.

Vi har 2 ugentlige træninger der består af leg, stryketræning og let løb. Vores træning er især for børn der ikke synes at fx. håndbold, fodbold osv lige er dem. Familierne har også mulighed for personlig kostvejledning via vores digitale platform på www.fitforkids.dk, samt en årlig sommercamp for hele familien.

Alt dette er gratis for familierne og det kan vi gøre grundet støtte fra fx. Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond, Novo Nordisk Fonden, Topdanmark mf. Samt alle vores frivillige trænere rundt omkring i Danmark.

Vi søger igen frivillige til Svendborg holdet, som kan hjælpe med at bekæmpe ulighed i sundhed. Derfor ville høre, om det var muligt at I kunne dele det på jeres onlineplatform ?

Send din ansøgning til:

FitforKids støttet af

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere