Spring til indhold

Giv unge hjælp til sprog og lektier i elevcafé

Giv unge hjælp til sprog og lektier i elevcafé

Unge i Værestedet søger hjælp til skolen

Børn og unge med tosprogs-baggrund kan have brug for hjælp til deres lektier. Frivillige gør en stor forskel i elevcaférne, hvor der bliver læst, lavet lektier og andre aktiviteter. Vær med til at starte elevcafé i Værestedet!

De unge mellem 7-9.klasse får meget ud af at spejle sig i frivillige, unge voksne.

Hvem er du?

Der er professionel koordinering og sparring og faglige udfordringer til dig. Din uddannelse er ikke vigtig, men du skal kunne støtte de unge i dansk og lektielæsning. Vi forestiller os, at du er mellem 18-35 år og synes, det er interessant at arbejde med tosprogede unge.
Har du lyst til at bruge to timer hver anden uge minimum frem til sommer?

Hvor og hvornår?

Elevcaféen vil foregå i Værestedet ved Nymarkskolen Marslevvej 1 kl. 16.15-17.45 på en fastlagt ugedag. Det vil være for en lille gruppe
interesserede elever med ønske om at blive bedre i skolen. Der er pædagogisk personale til stede, men du og en anden frivillig, vil få et lokale særligt til de unge i elevcaféen.

Hvem er vi?

Vi er en boligsocial helhedsplan, der bl.a., støtter familiers uddannelse og livschancer og medborgerskab i udsatte boligområder i Svendborg.
Her er plads til frivillige uanset køn, etnicitet, uddannelse eller handicap – blot du har den rette indstilling.

Kontakt

Signe Pejstrup,
beboerkonsulent på 23318866
Slp@domea.dk

www.abis.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere