Spring til indhold

Ny ledelse

i Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg

Ny ledelse i Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg
Christina Lykke Bülow, daglig leder af selvhjælp. - Lisbet Praëm, daglig leder for frivilligcenteret - John Olsen, formand for Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg

Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg har ansat to daglige ledere.
Det drejer sig om Christina Lykke Bülow, der er ansat som daglig leder af selvhjælp. Hun kommer fra en stilling som projektleder i Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn.

“Jeg er glad for at blive ansat i en by som Svendborg, hvor der er så dybe rødder i det frivillige sociale arbejde. Jeg glæder mig til at sætte mit præg og understøtte arbejdet med at udvikle meningsfulde og sociale fællesskaber”, fortæller Christina.
Lisbet Praëm er ansat som daglig leder for frivilligcenteret. Lisbet Praëm kommer fra en stilling som sekretariatsleder i Dansk Kano og Kajak Forbund.

”Jeg glæder mig til at lære alle, der er tilknyttet Frivilligcenter Svendborg at kende. Jeg glæder mig til at høre om de udfordringer, som vores moderne samfund byder frivilliglivet i Svendborg og forhåbentlig så kan jeg være med til at gøre det lidt nemmere at være frivillig”, siger Lisbet Praëm.

Formand for Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg, John Olsen afløste Kjeld Rommerdahl som formand ved foreningens ordinære generalforsamling i april 2022.

John Olsen er også kendt som formand for Demensbyens Støtteforening. Han har tidligere været formand for Amnesty Danmark og mange kender også John fra dengang han var aktiv i Kontakt mellem Mennesker.

”Med to nyansatte ledere på samme tid, så bliver det min fornemmeste opgave at sikre, at vi som frivillig social forening holder fast i den røde tråd, fra dengang vi var Kontakt Mellem Mennesker, og samtidig skaber rum for, at vi fortsat er tidssvarende og opfylder de krav som nutidens myndigheder og moderne frivillige stiller”, siger John Olsen.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere