Spring til indhold

Frivillighuset i Havnegade genåbnes

efter 5 måneders nedlukning.

Frivillighuset i Havnegade genåbnes efter 5 måneders nedlukning.


”Jamen det jo næsten ikke til at holde ud længere”, udtaler Frivilligcentermedarbejder Gry Marcussen, ”- altså nu vil vi bare rigtigt gerne i gang, og have noget liv i huset igen. Vi er så klar til at byde foreningerne, de frivillige og brugerne velkommen!”.

Det har været 5 lange måneder, der ikke kun har betydet nedlukningen af Frivillighuset og af Kontakt mellem Menneskers kontor – nedlukningen har også betydet at mange af de lokale frivillige sociale foreninger og fællesskaber ikke har kunnet afvikle deres tilbud og aktiviteter, som alle er rettet mod sårbare og udsatte borgere.

Og fra d. 21. maj kan foreningerne igen komme ind og bruge Frivillighusets lokaler.

”Vi glæder os meget til at huset åbner igen, også selvom der, også denne gang, genåbnes med corona-retningslinjer for brugen af huset” siger Gry Marcussen. ”For covid-19 er her endnu, og vi skal stadig passe på hinanden. Der er derfor fokus på sikker afstand, grundig rengøring og færre mennesker samlet i husets lokaler – og som noget nyt, så er der nu også krav om coronapas for alle der går ind i huset.”

Det kan dog ikke ødelægge glæden ved, at fra fredag d. 21. maj er Frivillighuset igen åbent, og fra tirsdag d. 25. maj åbner også Kontakt mellem Menneskers kontor.

Frivillighuset i Havnegade genåbnes efter 5 måneders nedlukning.

Gry fortæller; ”Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA) har rettet henvendelse til alle landets Frivilligcentre, og spurgt om vi vil hjælpe med at få indsamlet dokumentation på den næsten historiske genåbning der sker i foreningslivet fra den 21. maj.”

CFSA vil gerne dokumentere med billeder fra hele landet. Frivilligcenter Svendborg opfordrer derfor alle lokale frivillige sociale aktiviteter til at sende billeder fra deres genåbning til mailen info@kontaktmellemennesker.dk.

Send gerne billeder af genåbningen sammen med et par stikord om tid, sted og aktivitet, så sørger Frivilligcenteret for at sende det hele videre til CFSA. Foreningernes dokumentation vil derefter blive delt i en sjov kavalkade i CFSAs kommende nyhedsbreve og på deres Facebook-side.

Har du brug for at finde en foreningsaktivitet i det frivillige sociale felt?

Find oversigten over alle de lokale frivillige sociale netværk, foreninger og aktivitetstilbud på Kontakt Mellem Menneskers hjemmeside: www.kontaktmellemmennesker.dk i den sociale vejviser. Foreningernes aktiviteter findes på hjemmesiden under kalenderfunktionen.

Frivilligcenter Svendborg er en del af foreningen ”Kontakt mellem Mennesker”. Frivilligcenter Svendborg henvender sig til foreninger og borgere, og har til formål er at støtte, fremme og udvikle det frivillige sociale felt i Svendborg Kommune og varetager driften af Frivillighuset i Havnegade 3. Frivilligcenter Svendborg har kontor i Havnegade 3, 5700 Svendborg og kan fra d. 25 maj igen kontaktes mandag-torsdag kl. 10-16 på telefon 62 20 11 30.

Find mere information om det lokale Frivilligcenter på hjemmesiden: www.kontaktmellemmennesker.dk og på Facebook – søg efter: KontaktMellemMennesker

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere