Spring til indhold

PRESSEMEDDELELSE Halløj

 

De frivilliges gave til beboere, patienter, pårørende, personale – og andre mennesker.

Helt kort er idéen at arrangere en glad begivenhed på en institution, et hospital eller i et privat hjem.
Som udgangspunkt er det en gruppe frivillige, der efter nærmere aftale ”indtager” et område med fest, farver, sang og musik.
De frivillige starter i samlet flok – farverigt klædt på, gerne anført af klovner, sangere og musikere – med at gå igennem bygningens gange og fælleslokaler. Eller udenom, så man kan ses fra vinduer og altaner. Se billedet i bilagsmaterialet. Dernæst står de frivillige til rådighed for at opfylde ønsker fra beboere, patienter, pårørende og personale.
I dagene inden HALLØJet er der i samarbejde med personalet delt ønskesedler ud med alle de frivilliges tilbud og idéer.
Man kan ønske sig en gåtur, højtlæsning, at få dekoreret sin rollator, en sang, kursus i make-up, varme pandekager osv.
Imens alle disse ønsker bliver opfyldt kan der være klovnerier, sang, musik, dans og anden optræden rundt om på hospitalet, plejehjemmet eller hvor HALLØJet nu foregår. Efter et par timer går gruppen en lille afskedsrunde eller lukker på anden måde arrangementet.

Har du lyst til at være en del af halløjholdet eller har du kender du et sted, hvor der er brug for et trut, så kontakt os.

Halløj artikel – Hjemmet nr. 24 – 12. juni 2006, Af Helle Andrés

Halløj billeder

 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere