Spring til indhold

Drømmer du om, at blive bedre til at kommunikere?

Drømmer du om, at blive bedre til at kommunikere?Deltag i kurset: “Få modet til at kommunikere med selvtillid og styrke”. , Det foregår i Frivillighuset d. 3. nov 09-15. Det er for frivillige, og det er gratis, men kræver tilmelding her: Få modet til at kommunikere med selvtillid og styrke | Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg (nemtilmeld.dk)

Om kurset:
Kurset er for frivillige, der gerne vil blive bedre til at udtrykke sig og holde samtalen på sporet. På kurset arbejder vi med forskellige kommunikationsteknikker til at håndtere pressede og ubehagelige situationer, og hvordan frivillige sætter grænser og formidler deres budskab på en venlig måde. Kurset præsenterer relevante kommunikationsredskaber og træning, som kan gøre frivillige mere bevidste om eget kropssprog og fremtoning. Vi arbejder med forskellige teknikker til at tackle pressede og ubehagelige situationer, hvor det er nødvendigt at sætte grænser og holde fast i sit budskab på en venlig og troværdig måde. Se mere info på tilmeldingslinket

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere